VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În Chișinău vor fi amenajate puncte mobile de prim ajutor pe timp de caniculă

În capitală vor fi amenajate puncte mobile unde cetățenii vor putea bea apă și li se va acorda asistență medicală primară în caz de necesitate. Edilul Capitalei, Ion Ceban, a solicitat până la sfârșitul acestei săptămâni să se decidă unde vor fi instalate corturile.

Până în prezent, au fost înregistrate circa 90 de adresări în centrele de triaj din instituțiile medicale cu privire la anumite simptome cauzate de temperaturile caniculare, a comunicat șeful adjunct al Direcției generale asistență medicală și socială din municipiul Chișinău, Vladimir Bolocan, în cadrul ședinței serviciilor municipale, transmite

Pe timp de caniculă, unele persoane caută să se răcorească lângă havuzuri și bazinele acvatice din Chișinău. Vladimir Bolocan a atenționat că scăldatul în havuzuri și în lacurile din oraș este periculos pentru sănătate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.