VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Întreprinderea „Moldovagaz” va continua să procure gaze naturale de la Energocom și în iulie

Compania „Energocom” va continua să livreze gaze Întreprinderii „Moldovagaz” și în luna iulie. Compania a câștigat astăzi licitația pentru livrarea de gaze naturale pentru luna viitoare, inițiată de Moldovagaz pe platforma electronică de tranzacționare administrată de BRM East Energy SRL, sucursala locală a Bursei Române de Mărfuri.

Am încercat să obținem mai multe detalii despre licitație și volumul care ar urma să fie livrat de la președintele Consiliului de administrație al Moldovagaz, Vadim Ceban, însă acesta nu a răspuns la apeluri. Totuși, sursele Deschide.MD din cadrul Moldovagaz precizează că operatorul a solicitat anterior un volum de circa 15 mln. m3 pentru luna iulie.

De menționat că aceasta este a treia lună, când licitațiile pentru procurarea gazelor naturale se desfășoară pe platforma BRM East Energy SRL.

În luna iunie, prețul de achiziție al gazelor naturale livrate de Energocom către Moldovagaz a fost de 349,8 euro/1000 m3.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.