VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Politolog rus: Prin declarațiile sale Rusia împinge Moldova spre unirea cu România și recunoașterea Transnistriei

Politologul rus, Stanislav Belkovschi, a comentat recentele afirmații ale ministrului de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov care a declarat în cadrul unui interviu că ”R. Moldova este gata să adere la NATO, iar Occidentul ar pregăti pentru R. Moldova rolul următoarei Ucraini”.

Potrivit lui Belkovschi, prin ”declarațiile sale Rusia împinge Moldova spre unirea cu România și recunoașterea Transnistriei”.

”Declarațiile lui Lavrov nu pot fi comentate în context politic, ele denotă o degradare. Ministrul de Externe al unui stat atât de mare nu poate gândi și face astfel de declarații privind un stat partener. Cu așa declarații Kremlinul împinge Moldova spre unirea cu România și recunoașterea Transnistriei. Și eu nu cred că acest lucru e rău”, a declarat politologul.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.