VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Poliția de Frontieră va beneficia de 30 de autovehicule de teren

Poliția de Frontieră va beneficia de 30 de autovehicule de teren de model Toyota Hilux și echipamente speciale oferite de către Ministerul Federal de Externe, a anunțat marți, 13 septembrie, Poliția de Frontieră.

Contractul de donație a fost semnat săptămâna trecută, în cadrul unei întrevedere oficiale, de către șeful IGPF Rosian Vasiloi și însărcinatul cu afaceri interne al Ambasadei Republicii Federale Germane la Chișinău Ullrich Kinne. 

Cei doi oficiali au apreciat nivelul atins în relațiile moldo-germane și au exprimat dorința consolidării lor, cu referire la identificarea noilor mecanisme ce vizează preluarea bunelor practici și implementarea acestora conform standardelor UE.

În context, Rosian Vasiloi a evidențiat susținerea acordată de partea germană, care are o implicare remarcabilă în ceea ce-i privește dezvoltarea continuă a Poliției de Frontieră, în special de a pune în aplicare noul sistem de supraveghere a frontierei de stat cu utilizarea dronelor.

La rândul său, Ullrich Kinne a salutat dinamica pozitivă a cooperării bilaterale, subliniind dorința dezvoltării acesteia în domenii de interes comun. De asemenea, a evocat oportunitățile de cooperare pe mai multe domenii de activitate, cu accent pe creșterea capacității de reacție și intervenție în cadrul misiunilor specifice la supravegherea și controlul frontierei de stat.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.