VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Poliția căută o persoană care ar fi pierdut o sumă mare de bani pe teritoriul „Moldexpo”

Poliția Capitalei anunță marți, 23 mai că este în căutarea unei persoane care ar fi pierdut o sumă mare de bani.

Incidentul s-ar fi produs la data de 5 mai curent, banii fiind găsiți de o femeie în timp ce se plimba pe teritoriul C.I.E. „Moldexpo”.

Poliția anunță că timp de 18 zile nicio persoană nu s-a adresat la Poliție că i-ar fi dispărut banii. De menționat că suma exactă urmează a fi confirmată oamenilor legii de către proprietar.

Oamenii legii roagă proprietarul să se apropie la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru a ridica banii pierduți.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.