VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Hidrologii avertizează: Nivelul apei în râul Nistru va crește până la 1,2 m pe sectorul Soroca – Dubăsari

Serviciul Hidrometeorologic de Stat avertizează că este posibilă creșterea nivelului apei râului Nistru, în legătură cu devărsarea apei din lacul de acumulare Dnestrovsk, din Ucraina.

Potrivit SHS, în legătură cu devărsarea în continuare a apei cu până la 450 m3/s în râul Nistru, în intervalul 23-26 mai, pe sectorul or. Soroca – or. Dubăsari va avea loc creșterea nivelului apei.

Nivelul apei va crește cu 0.4-1.2 m, față de nivelul din 23 mai.

SHS mai anunță că apa se va scurge în limitele albiei minore.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.