VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Poliția a reținut și documentat 40 de persoane care au mers la protestul Partidului „ȘOR” cu scopul de destabilizare și racolare a tinerilor cu constituție atletică

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției (IGP) anunță duminică, 30 octombrie, că au reținut și documentat 40 de persoane care au mers la protestul organizat de deputatul fugar Ilan Șor cu scopul de destabilizare și racolare a tinerilor co constituție ateltică.

Poliția a anunțat că documentează 24 de persoane, ulterior precizând că în total au fost reținute și audiate 40 de persoane.

„Un grup de 24 de persoane care, potrivit informațiilor Poliției, au venit la întrunire cu scop de destabilizare și racolarea tinerilor cu constituție atletică au fost escortați de oamenii legii la Inspectorat pentru audieri și documentare”, anunță poliția.

Sunt documentate la moment 40 de persoane”, precizează oamenii legii.

Partidul politic „ȘOR” organizează proteste pentru a șaptea duminică la rând în centrul capitalei împotriva actualei guvernări.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.