VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Președinta R. Moldova a acordat titluri onorifice unor artişti ai Ansamblului de cântece şi dansuri populare „Cadînja” din Comrat

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a conferit titlul onorific de „Artist Emerit” unor membri ai Ansamblului de cântece şi dansuri populare „Cadînja” din orașul Comrat. Formația, care deține mai multe premii la concursuri naționale și internaționale, marchează astăzi cea de-a 30-a aniversare.

De titlu s-au învrednicit dirijorul și solistul-instrumentist Piotr Cazanji; solista-dansatoare Elena Deceva; conducătoarea artistică și solista-vocalistă Maria Taranenco, și solistul-instrumentist Vasili Teplis. Titlul a fost acordat pentru activitate de creație prodigioasă, contribuție la promovarea valorilor naţionale autentice în contextul multiculturalității Republicii Moldova și pentru înaltă măiestrie profesională.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.