VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ploaia și vântul puternic au făcut ravagii în Chișinău

În urma ploii cu grindenă și vântului puternic, care a căzut în după amiaza zilei de sâmbătă, 8 iunie, au fost avariate zeci de mașini peste care au căzut arbori, blocate drumuri. Serviciile municipale responsabile sunt în teren și înlătură crengile căzute și evacuează copacii care au fost doborâți de rafale.

Pe parcursul zilei de sâmbătă ÎM Regia „Exdrupo” și ÎM „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi”, au intervenit în mai multe locații din municipiul Chișinău, pentru a înlătura situațiile de avariere. Echipele de intervenție au fost solicitate pe 17 adrese din oraș.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.