VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Pista principală a Aeroportul din Chișinău, în reparație: Andrei Spînu anunță când se vor finaliza lucrările

Pista principală a Aeroportul din Chișinău este în proces de reabilitare. Despre aceasta anunță ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Lucrările sunt în plină desfășurare. Obiectivul este sa terminam reparația pana la mijlocul lunii septembrie. Acest lucru va crește siguranța, dar și va permite ca aeroportul să atragă mai multe companii care să opereze de la Chișinău iar cetățenii noștri vor putea călători mai ușor”, mai menționează Spînu.

Totodată, ministrul anunță că Autoritatea Aeronautică Civilă a deschis un birou în interiorul aeroportului unde cetățenii pot solicita suportul în cazul întârzierii sau anulării rutelor de zbor.

Aeroportul a revenit în gestiunea statului în martie anul curent, după decizia Curții de Apel Chișinău din noiembrie 2022. Pe 28 martie s-au încheiat procedurile de transmitere și preluare a activelor ce se aflau în concesiunea SRL „Avia Invest”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.