VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul Vladimir Bolea caută proiecte pentru agricultură în India

Republica Moldova și India au pus bazele unei cooperări în domeniul agriculturii în cadrul unei vizite a ministrului Agriculturii, Vladimir Bolea, la New Delhi.

Ministrul Agriculturii și Bunăstării Fermierilor din India, Sushri Shobha Karandlaje, s-a întâlnit în capitala Indiei cu ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea.

Oficialii au discutat despre potențialul de creștere a comerțului bilateral cu mărfuri agricole și de consolidare a cooperării în agricultură prin schimbul de cunoștințe și tehnologie.

”Oficialii au agreat inițierea și semnarea unui Memorandum de Înțelegere între state în domeniul agriculturii, pentru dezvoltarea unui mecanism instituțional de cooperare. Partea indusă a propus ca Guvernul moldovenesc să trimită propuneri de cooperare și în domeniul dezvoltării tehnologice. Vicepremierul Vladimir Bolea a exprimat interesul Republicii Moldova pentru a efectua exportul de uleiuri vegetale în India și pentru importul de îngrășăminte și pesticide din India. Oficialul a informat că Republica Moldova este candidată pentru a deveni stat membru al UE și s-a angajat să respecte standardele UE și, prin urmare, produsele noastre sunt sigure pentru consum”, se arată în comunicatul Ministerului Agriculturii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.