VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 44 de mii de cetățeni au votat în Republica Moldova până la ora 18:00

Conform datelor actualizate în timp real de Autoritatea Electorală Permanentă de la București, până la ora 18:00 au votat peste 44 de mii de alegători. Cea mai mare prezență la vot se atestă la Chișinău, Orhei, Hâncești, Ialoveni și Strășeni.

În Republica Moldova, România a deschis 52 de secții de votare. Moldovenii sunt așteptați la urnele de vot între orele 07:00 și 22:00.

Și Bulgaria a deschis 7 secții de votare în R. Moldova, pentru alegerile europarlamentare: la Ambasada Bulgariei în Chișinău, la consulatul din Taraclia, în localitățile Tvardița și Cahul, și în UTA Gaguz-Yeri – în satul Copceac și orașele Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești.

De asemenea, birouri electorale sunt deschise de misiunile diplomatice ale Franței, Poloniei, Letoniei și Ungariei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.