VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 300 de sportivi au concurat la campionatul național de lupte

La Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a avut loc campionatul național de lupte. Potrivit unui comunicat de presă al Comitetului Național Olimpic și Spotriv din Moldova la competiție au participat peste 300 de sportivi.

O victorie superbă a obținut-o Mariana Cherdivară-Eșanu, care a cucerit titlul naţional la doar 4 luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Printre campioane s-au mai numărat Iulia Leorda (53 kg), Anastasia Nichita (59 kg) și Irina Rîngaci (68 kg).

La luptele greco-romane, Alexandrin Guţu și-a trecut în palmares un nou titlu de campion. În finala categoriei de greutate 77 kg, el l-a învins pe Mihai Petic. Pe primul loc s-au mai clasat Artiom Deleanu, Donior Islamov şi Alexandru Solovei.

Din cauza unei accidentări de la campionat a lipsit Victor Ciobanu, campion mondial la luptele greco-romane.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.