VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Consiliul de Securitate al ONU se întrunește de urgență. Țările care au solicitat reuniunea

Consiliul de Securitate al ONU a anunțat că se va întruni luni, 8 august, pe fondul creșterii tensiunii în zona Fâșiei Gaza. Reuniunea a fost solicitată de țări ca: Emiratele Arabe Unite, China, Franța, Irlanda și Norvegia, susține o sursă din cadrul Consiliului de Securitate, citată de adevarul.ro.

„Consiliul de Securitate al ONU se va reuni luni pentru a discuta situația din Fâșia Gaza”, a spus el.

În ultimele zile, Forțele de Apărare Israelului au anunțat lansarea Operațiunii Dawn împotriva grupării palestiniene Jihad Islamic, în timpul căreia 15 militanți au fost uciși, inclusiv unul dintre comandanții de teren din partea de nord a Fâșiei Gaza, mai arată sursa menționată.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.