VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 2000 de șoferi, amendați în weekend: Câți au fost depistați beți la volan

În weekendul precedent, când moldovenii au sărbătorit anul nou pe stil vechi, 17 conducători auto au fost înlăturați de la volan, fiind depistați în stare de ebrietate. Cei mai mulți se aflau în stare de ebrietate cu grad avansat, informează Poliția Republicii Moldova. În total, peste 2 100 de șoferi au fost sancționați de inspectorii de patrulare pentru încălcări în traficul rutier.

Totodată, 1 049 de șoferi au depășit limita de viteză stabilită pe sectorul de drum, iar 90 au primit amendă pentru necuplarea centurii de siguranță și purtarea convorbirilor telefonice.

De asemenea, 524 de persoane au fost sancționate pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, iar 121 conduceau vehiculul fără a fi supus reviziei tehnice anuale și lipsa poliței de asigurare de răspundere civilă auto. La fel, 358 de șoferi au oprit mijlocul de transport în locuri interzise.

În zilele de odihnă, polițiștii au intervenit în 306 cazuri, apeluri parvenite la numărul unic 112.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.