VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 1200 de moldoveni au revenit în țară de la începutul războiului în Israel

Peste 1200 de cetățeni moldoveni au revenit în țară de la începutul războiului din Israel, în data de 7 octombrie. Aceștia s-au întors acasă prin intermediul curselor aeriene regulate. Pe de altă parte, în această perioadă, 415 cetățeni moldoveni au plecat spre Tel-Aviv.

Datele Ministerului de Externe arată că doar în zilele de 16 și 17 octombrie, în Republica Moldova, prin cursele aeriene Tel-Aviv – Chișinău, au revenit 357 de cetățeni moldoveni.

Autoritățile anunță că poartă negocieri constante și un dialog continuu cu partenerii internaționali pentru evacuarea moldovenilor aflați în Fâșia Gaza. Odată cu deschiderea unui coridor de evacuare, funcționarul consular delegat în Egipt este pregătit să elibereze documentele necesare și să faciliteze călătoria cetățenilor Republicii Moldova.

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel continuă să funcționeze în regim 24/24, inclusiv în zilele de weekend, punând la dispoziție servicii consulare de urgență, cât și curente. Diplomații din cadrul Ambasadei sunt în contact permanent cu cetățenii moldoveni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.