VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Guvernul Canadei anunță sancțiuni împotriva a nouă persoane din Republica Moldova, asociate cu oligarhii Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor;

Suedia sprijnă Republica Moldova cu 26 de milioane de euro pentru aprovizionarea cu energie și eficiență energetică;

– Cel puțin 500 de oameni au murit, după ce o rachetă a căzut într-un spital din orașul Gaza. Israelul și Palestina se acuză reciproc.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.