VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Persoanele implicate în organizarea examenelor naționale vor primi o remunerare majorată cu 67%

Începând cu anul viitor, persoanele implicate în organizarea și desfășurarea evaluărilor naționale de absolvire în învățământul general vor primi o remunerare majorată cu 67%. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi, de Guvern.

Documentul prevede majorarea cu peste 67% a cuantumului prevăzut atât pentru elaborarea programelor de examen și traducerea materialelor, cât și pentru asigurarea procesului de verificare a testelor scrise în cadrul evaluărilor naționale. 

Totodată, documentul descrie normativele de timp și cheltuielile necesare pentru organizarea și desfășurarea evaluării naționale în învățământul primar, a examenelor naționale de absolvire a gimnaziului și a examenului național de bacalaureat.   

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.