VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aprobat de Guvern: Indemnizația unică la nașterea copilului va fi mai mare de la 1 ianuarie 2023

De la 1 ianuarie 2023, indemnizația unică la nașterea copilului va fi majorată cu 864 de lei și va constitui 10.932 de lei. Cabinetul de miniștri a adoptat, astăzi, o hotărâre în acest sens.

Potrivit estimărilor, în anul 2023, de indemnizația unică la nașterea copilului vor beneficia circa 34780 de copii și vor fi necesare resurse financiare în valoare de 382,5 milioane de lei, prevăzute în proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2023.

Modificările au fost făcute în conformitate cu Programul de activitate a Guvernului, în scopul promovării unei politici ample de susținere a familiilor cu copii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.