VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 28.12.22

În ediția de astăzi:

Ministerul Energiei de la București a pus în dezbatere publică un proiect de Hotărâre, prin care va amâna până toamna viitoare închiderea a două centrele pe cărbune pentru a putea asigura Republica Moldova cu energie electrică.

Uzina de Ciment din Râbnița nu are niciun filtru care ar asigura estomparea emisiilor nocive și contribuie semnificativ la poluarea mediului.

Republica Moldova risipește anual peste 300 de mii de tone de alimente. Astfel, pe an, fiecare moldovean aruncă la tomberon, în medie, 76 de kg de produse alimentare. În timp ce unii fac risipă, alții economisesc la maximum.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.