VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Permisele de conducere din R. Moldova vor fi recunoscute în Spania

Carnetele de conducere eliberate în Republica Moldova vor fi recunoscute în Spania. Un proiect de recunoaștere reciprocă a permiselor a fost examinat azi de membrii Comisiei parlamentare pentru securitate și de cei ai Comisiei pentru politică externă.

Atât cetățenii Republicii Moldova, cât și cei din Spania vor avea dreptul să își convertească permisul de conducere, cu condiția că respectă formalitățile administrative stabilite de documentele normative ale ambelor state. Potrivit autorităților, peste 18 000 de cetățeni moldoveni stabiliți în Spania vor putea beneficia de acest acord, care va fi încheiat pe o perioadă nedeterminată.

Până în prezent, Republica Moldova a încheiat acorduri similare cu alte trei state – Lituania, Turcia și Italia.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.