VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Energocom anunță că a procurat, în premieră, gaze naturale de la Balkan Gas Hub din Bulgaria

Societatea pe acțiuni Energocom a procurat în premieră gaze naturale de la Balkan Gas Hub din Bulgaria, achiziția fiind efectuată în calitate de test. Volumul de 24 MWh va fi livrat în Republica Moldova miercuri, 29 mai, transmite IPN.

Potrivit Energocom, compania are acces pe mai multe burse internaționale și deține licență de furnizare a gazelor naturale în Bulgaria, dar și în țările prin care gazele procurate vor ajunge în Moldova.

Acest lucru permite să achiziționeze și să transporte gazele în mod independent, diversificând astfel sursele de aprovizionare a țării și oferind posibilitatea de procurare a gazelor la prețuri competitive, a precizat compania.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.