VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Percheziții la un membru al Partidului Șor. Ce au descoperit oamenii legii

Oamenii legii au efectuat miercuri, 15 martie, percheziții la un membru al Partidului Șor. Potrivit Poliției R. Moldova, persoana respectivă este vizată în cadrul unei cauze penale „pentru circulația ilegală a drogurilor”.

Potrivit oamenilor legii, de la domiciliul acestuia polițiștii au ridicat zeci de pachete de tip zip-lock cu posibile urme de droguri, unul cu substanță albă de tip PVP.

De asemenea poliția a ridicat 25 de telefoane mobile, inclusiv telefonul suspectului cu dovezi privind realizarea drogurilor, un baston telescopic, 1600 de lei și o bicicletă care este corp delict pe un alt dosar.

Ca urmare a efectuării perchezițiilor, un bărbat de 40 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.