VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează pregătirea dezordinilor în masă

Inspectoratul General al Poliției (IGP) informează că la moment, angajații INI al IGP, în comun cu procurorii PCCOCS, desfășoară percheziții la mai mulți figuranți pe o cauză penală care vizează „pregătirea dezordinilor în masă”.

Reprezentanții IGP nu au oferit deocamdată detalii despre descinderi și cauza penală care vizează „pregătirea dezordinilor în masă”.

Menționăm că în cadrul protestului organizat de partidul „Șor”, duminică 30 octombrie, Inspectoratul General de Poliție a anunțat că în jur de 80 de persoane au fost documentate pentru intenții de destabilizare, iar 28 de protestatari au fost scoși din mulțime.

Potrivit Poliției, mai mulți tineri cu pregătire fizică care participau la manifestație au instigat la ură și aveau un comportament neadecvat. Aceștia aruncau cu ouă în forțele de ordine și încercau să rupă cordonul de polițiști.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.