VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la mai multe persoane din cadrul Primăriei municipiului Hâncești într-un dosar ce vizează atribuirea frauduloasă a mai multor terenuri

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu ofițerii de la Inspectoratul Național de Investigații (INI), desfășoară miercuri, 12 octombrie, percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei municipiului Hâncești.

Potrivit PCCOCS, perchezițiile au loc într-un dosar care vizează atribuirea frauduloasă a mai multor terenuri în intravilanul acestei localități.

„Urmează ca oamenii legii să revină cu amănunte la finisarea perchezițiilor și altor acțiuni de urmărire penală, timp în care cei vizați se prezumă nevinovați, potrivit legii”, menționează reprezentanții PCCOCS.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.