VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ucraina anunță că 32 de prizonieri de război au fost eliberați în cadrul unui schimb cu Rusia

Preşedinţia ucraineană a anunţat marţi, 11 octombrie că a obţinut eliberarea a 32 de soldaţi ucraineni în cadrul unui schimb cu Rusia şi că a recuperat cadavrul unui israelian care se oferise voluntar să lupte pentru Ucraina.

„Astăzi s-a efectuat un nou schimb de prizonieri, am reuşit să eliberăm 32 de militari şi să recuperăm cadavrul israelianului Dmitro Fialka”, a afirmat pe Telegram şeful cabinetului preşedinţiei ucrainene, Andrid Iermak.

„Printre cei eliberaţi se numără ofiţeri, sergenţi şi soldaţi ai Forţelor armate (ale Ucrainei). Toţi au fost în locuri unde au avut loc confruntări intense. Mulţi dintre aceşti oameni au fost daţi dispăruţi”, a precizat Andrid Iermak.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.