VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cinci explozii au fost auzite în orașele Herson și Melitopol

Cinci explozii au fost auzite miercuri dimineața în orașul Herson, a informat presa rusă, adăugând că, conform informațiilor neoficiale, au fost lansate sisteme de apărare aerian, scrie Reuters.

Herson, centrul administrativ al regiunii omonime, a fost unul dintre primele oraşe cucerite de forţele ruse după lansarea agresiunii împotriva Ucrainei, în 24 februarie.

Anterior miercuri dimineaţă, Ivan Fedorov, primarul exilat al oraşului Melitopol, din regiunea Zaporojie aflată sub controlul forţelor ruse, a scris pe Telegram că în oraş s-a produs o explozie puternică.

Agenţia de presă rusă RIA a transmis că o încărcătură a explodat în apropierea pieţei centrale din Melitopol, fără a se înregistra victime.

Reuters nu a putut verifica din alte surse aceste informaţii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.