VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la domiciliul contabilei Partidului Socialiştilor

Procuratura Anticorupție informează că, „în acest moment sunt efectue percheziții la domiciliul contabilei Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM). Ea este învinuită de complicitate împreună cu fostul șef de stat, Igor Dodon și alte persoane de acceptarea finanțării partidului politic PSRM din partea grupului criminal creat și condus de Plahotniuc Vladimir”,

Contabila e învinuiă și de falsificarea rapoartelor de gestiune financiară a PSRM pentru anii 2018 și 2019, de falsificarea unor documente oficiale și de spălare de bani „de către un grup criminal organizat”, este specificat ân comunicatul instituției.

Procurorii anticorupţie spun că vor reveni cu detalii despre rezultatul percheziţiilor efectuate, după finalizarea acţiunilor de urmărire penală.

„Ținem să menţionăm că, investigațiile penale pe acest caz se efectuează în limitele legislației procesual penale, cu respectarea tuturor drepturilor și libertăților persoanei vizate, cu asigurarea principiului prezumției de nevinovăție, confidențialității urmăririi penale, respectării vieții private și a datelor cu caracter personal”, a mai comunicat Procuratura.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.