VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Percheziții la CFM într-un dosar de corupție: Reacția conducerii întreprinderii

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins astăzi, cu percheziții în sediul ÎS „Calea Ferată din Moldova”.

Contactată de Vocea Basarabiei, purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Cibotaru Starinschi a menționat că perchezițiile se desfășoară într-o cauză penală pornită pe fapte de corupție.

Sunt vizați mai mulți angajați ai CFM, membri ai grupului de lucru privind achizițiile publice. Cu detalii vom reveni după ce vor fi analizate toate probele ridicate în urma perchezițiilor”, a precizat purtătoarea de cuvânt a CNA.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Î.S. „Calea Ferată din Moldova” confirmă faptul că astăzi, 17 ianuarie, ofiţerii CNA şi procurorii au efectuat percheziţii în birourile unor angajați ai Căii Ferate.

Precizăm că aceste acțiuni de urmărire penală nu vizează activitatea directorului Î.S ”Calea Ferată din Moldova”, Oleg Tofilat. Conducerea CFM oferă tot suportul organelor de anchetă şi arată în continuare deschiderea pentru investigarea şi combaterea tuturor cazurilor de nerespectare a legii”, precizează CFM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.