VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Pentru scrutinul local din Capitală, PSRM va alege între Igor Dodon și Vlad Batrîncea

Igor Dodon și Vlad Batrîncea sunt singurele candidaturi discutate acum în cadrul Partidului Socialiștilor pentru scrutinul local din Capitală din toamnă. Cine va fi selectat, PSRM va anunța în câteva săptămâni, a declarat Vlad Batrîncea în cadrul unei emisiuni de la un post TV.   

”Sunt două candidaturi examinate acum în cadrul comitetului republican al PSRM. Este vorba de dl Dodon și de mine. Trebuie deja să luăm o decizie. În următoarele săptămâni vom anunța și prezenta candidatul”, a declarat Vlad Batrîncea.

Amintim, săptămâna trecută, în cadrul unei briefing susținut în fața sediului Primăriei Chișinău, socialiștii au dat start luptei electorale pentru alegerile locale din toamnă. Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că formațiunea va promova în continuare programul stabilit încă acum patru ani când l-a promovat la funcția de edil pe Ion Ceban. De asemenea, Dodon s-a arătat convins că în turul doi al scrutinului vor ajunge candidatul PSRM și cel al PAS.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.