VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu, întrevedere de rămas bun cu ambasadoarea Canadei în R. Moldova, Annick Goulet

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut ieri o întrevedere de rămas bun cu E.S. Annick Goulet, ambasadoarea Canadei în Republica Moldova, cu sediul la București.

Șefa statului a apreciat parteneriatul de durată dintre țările noastre și asistența oferită, recent, în contextul războiului Rusiei contra Ucrainei. Președinta a mulțumit pentru programele susținute de Canada în Republica Moldova, dar și pentru aportul partenerilor canadieni pentru gestionarea crizei refugiaților din Ucraina”, se arată în comunicatul remis de Președinție.

Totodată, șefa statului a mulțumit ambasadoarei Goulet pentru serviciul și implicarea sa în fortificarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre și i-a urat mult succes în viitor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.