VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Pe 15 septembrie la Chișinău va avea loc meciul dintre FC Sheriff și Manchester United

În Chișinău, pe stadionul „Zimbru”, pe data de 15 septembrie, va fi disputat meciul dintre FC Sheriff – Manchester United, din grupele Ligii Europei.

Federația Moldovenească de fotbal a anunțat că începând cu 8 septembrie, de la 14:00 vor fi puse în vânzare biletele pentru acest meci.

Microbiștii pot cumpăra bilete, accesând site-ul BILETE.FMF.MD, BILETPMR.COM, dar și la terminale din regiunea transnistreană, anunță FMF. Cel mai ieftine bilete costă 400 de lei, iar cele mai scumpe ajung până la 1.100 lei.

De asemenea, FMF anunță și cerințele pentru procurarea biletelor: persoanele care doresc să fie prezente pe stadion, trebuie din timp să acceseze site-ul bilete.fmf.md și să introducă corect toate datele personale. În ziua vânzării biletelor, accesul la site vor avea doar persoanele care se află în Republica Moldova. Accesul din afara țării va fi restricționat. 

Plata pentru bilete va fi efectuată doar cu un cardul moldovenesc. Tranzacția cu alte carduri posibil ar putea fi respinsă. Doritorii pot cumpăra cel mult 4 bilete per cont.

„Fiecare bilet este personalizat. Va trebui să fie introduse corect următoarele date: Nume, Prenume și IDNP-ul fiecărei persoane în parte. Aceleași date nu pot fi introduse pentru procurarea mai multor bilete, riscați să nu aveți acces în tribune și veți pierde banii pentru bilet. Să aveți la intrarea pe stadion un document în original, care atestă identitatea dumneavoastră (buletin, permis de conducere sau certificat de naștere pentru persoanele minore). Pentru a evita aglomerația la intrare și în perimetrul arenei, vă recomandăm insistent să veniți la stadion cu 2 ore înaintea începerii meciului. Astfel, veți contribui la o bună organizare a partidei și veți avea ocazia să vedeți cum jucătorii preferați se încălzesc înaintea meciului”, anunță FMF.

Amintim că în urma tragerii la sorții, care a avut loc la Istanbul, campioana Moldovei a fost repartizată în grupa E, alături de Manchester United (Anglia), Real Sociedad (Spania) și Omonoia (Cipru).

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.