VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PCRM și PSRM boicotează manifestația din 21 mai

Comuniștii și socialiștii vor boicota Adunarea ”Moldova Europeană” din 21 mai, deoarece nu vor să participe la ”o acțiune de PR a președintei Maia Sandu și a Partidului Acțiune și Solidaritate”.

Într-o postare publicată pe o rețea socială, liderul PSRM, Igor Dodon, susține că asemenea evenimente divizează societatea și mai mult și că prin astfel de manifestații Guvernul încearcă să-și ascundă gafele din economie și sectorul social.

”În locul promisiunii de a dezvolta țara ca stat european, democratic și de drept, asistăm la o catastrofă în economie și politica socială. În încercarea de a-și salva ratingurile în scădere, regimul Sandu a anunțat organizarea pe 21 mai, în centrul Chișinăului, pe bani publici, a unei acțiuni grandioase de PR numită „Miting pentru Europa”, cu implicarea obligatorie a funcționarilor publici și a angajaților din sfera bugetară. Astfel, autoritățile încearcă să ofere curatorilor occidentali o imagine falsă despre sprijinul plenar al integrării europene de către cetățenii moldoveni”, se arată în mesajul președintelui PSRM, Igor Dodon.

Autoritățile centrale, inclusiv președinta Maia Sandu, au precizat că manifestația din 21 mai va fi una apolitică, iar mulți demnitari vor renunța la discursuri în fața mulțimii.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.