VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PAS, BCS și Blocul „Victoria”, singurele forțe ce vor trece în viitorul Parlament, arată un nou sondaj IMAS

Un partid și două blocuri vor intra în viitorul Parlament, arată un nou sondaj IMAS realizat în această lună.

PAS a obținut 33,7% din totalul persoanelor care au participat la sondaj. Studiul mai arată că în legislativ vor mai intra și alte două forțe. Este vorba despre Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și proaspătul Bloc „Victoria”.

Potrivit sondajului, BCS ar acumula în cadrul unui scrutin parlamentar anticipat 22,3 la sută, iar Blocul „Victoria”, afiliat politicianului fugar Ilan Șor, ar obține 11,6%.

Sondajul a fost realizat în perioada 2-19 mai, pe un eșantion de 1088 de persoane din 89 de localități. Marja de eroare este de trei la sută.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.