VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Partidul Schimbării s-a lansat în campania electorală. Gligor: „Avem nevoie de o victorie fermă în lupta cu schemele imobiliare și corupția din Chișinău”

Partidului „Schimbării” și candidatul formațiunii politice la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ștefan Gligor, s-au lansat pe 14 octombrie, în campania electorală pentru alegerile locale generale.

Ștefan Gligor a prezentat un discurs cu privire la problemele care sufocă mun. Chișinău, pe fundalul Hotelului „Național” din centrul capitalei, aflat în ruine.

„Ne-am lansat în campanie în fața Hotelului Național, pe care l-am protejat de la demolare și interese obscure, ca simbol al corupției din primăria mun. Chișinău, condusă de Ivan Ceban! Sursa principală a problemelor municipiului Chișinău în toată complexitatea sa – trafic infernal, transport public aglomerat, blocuri de locuit cu sute de apartamente fără parcări, școli și grădinițe în preajmă, clasele cu 43 de copii în clase de 25 metri pătrați, construcțiile ilegale în centru istoric al mun. Chișinău. Toate aceste probleme au aceeași explicație, corupția sistemică din primăria Chișinău. R. Moldova are nevoie de o schimbare. O schimbare a elitelor politice, a modului de administrare a municipiului Chișinău și de o victorie fermă și clară în lupta cu schemele imobiliare și corupția din Chișinău”, a menționat candidatul la șefia capitalei.

Gligor și-a prezentat echipa de candidații la funcția de consilier în Consiliul municipal Chișinău și candidații la funcția de primar în suburbiile mun. Chișinău. Liderul Partidul Schimbării a făcut apel către alegători să-l susțină pe el și pe echipa sa la alegerile din 5 noiembrie.

Comisia Electorală Centrală a dat start campaniei electorale pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 pe 6 octombrie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.