VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Parchetul General al Ucrainei: Militarii ruși au comis 31 738 de infracțiuni și crime de război pe teritoriul țării

Forțele armate ruse sunt acuzate de comiterea a peste 31 de mii de infracțiuni și crime de război în Ucraina.

Procurorii ucraineni au documentat până în prezent peste 31.000 de infracțiuni și crime de război în Ucraina. În plus, procurorii au identificat 14 738 de infracțiuni la adresa securității Ucrainei, precum încălcarea integrității teritorial, acțiuni de trădare, colaborare cu inamicul, acțiuni de sabotaj, scrie presa din Ucraina.

Mai exact, conform procurorilor de la Kiev, în cele șase luni de la începutul invaziei Rusiei în Ucrainei, militarii ruși au comis 31 738 de infracțiuni și crime de război, care includ încălcări ale legilor războiului, planificarea, pregăturea și lansarea pe scară largă a unui război de agresiune.

Informația a fost publicată pe contul de Telegram al Parchetului General al Ucrainei. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.