VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Până pe 15 ianuarie, Președinția găzduiește o expoziție de desene ale copiilor din toată țara

Vizitatorii, care în aceste zile vin să vadă pomul de Crăciun din incinta instituției prezidențiale, pot admira și o expoziție de desene ale copiilor din toată țara. Sunt lucrări realizate cu prilejul Zilei Independenței din acest an, când președinta Maia Sandu a îndemnat copiii să redea, prin desen, cum văd ei Moldova și viitorul ei.

Desenele sunt expuse la parterul instituției, alături de pomul de Crăciun și pot fi admirate până la 15 ianuarie 2023. În zilele de lucru, vizitatorii vor avea acces în clădire între orele 17.00-19.00, iar sâmbătă și duminică între 12.00-15.00.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.