VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Locuitorii din Kiribati și Samoa din Pacific, urmați de cei din Noua Zeelandă au intrat în anul 2023

Primii pământeni care au intrat în 2023 sunt locuitorii din Kiribati şi Samoa din Pacific, urmaţi de cei din Noua Zeelandă.

Miezul nopţii şi intrarea în noul an 2023 a venit pentru localnicii din Kiribati şi Samoa când în România era încă 2022 şi era prânz. Peste o oră, noul an a venit în Noua Zeelandă şi vor urma cei din Australia.

Rând pe rând vor trece în noul an şi ţările Asiei de Est – din Japonia, China şi cele două Corei, până în Filipine, Thailanda şi Maldive.

Urmează Asia Centrală şi Orientul Mijlociu.

Primele ţări europene care urmează să întâmpine 2023 sunt Rusia, ţările din Caucaz, apoi vine rândul României, Ucrainei, Moldovei şi al vecinilor din Balcani, dar şi mare parte din continentul african.

Europa de Vest intră în 2023 cu o oră mai târziu.

În Statele Unite, pe coasta de est, noul an vine când în România 2023 se va fi instalat deja de 7 ore. Cei de pe coasta de vest, inclusiv Los Angeles-ul, vor întâmpina noul an duminică la ora 10:00, ora României.

Ultimii locuitori care vor intra în noul an sunt cei din Hawaii, Tahiti şi Samoa Americană. La ei, 2023 ajunge când în România va fi deja 1 ianuarie, ora 13:00.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.