VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Orășelul European în PMAN. Moldovenii, chemați să descopere valorile europene

Sărbătoare mare în centrul Capitalei. E aglomerație în Piața Marii Adunări Naționale, unde azi și mâine va fi deschis Orășelul European amenajat cu ocazia Zilei Europei. Pentru vizitatori sunt organizate zeci de târguri și concerte, iar ambasadele europene și-au deschis în piață corturi special amenajate, acolo unde își promovează tradițiile și bucătăria națională.

Delegația UE în Moldova a pregătit pentru vizitatori mai multe activități educative, creative, interactive și multe surprize.

”Orășelul European din Chișinău vă așteaptă să descoperiți tradițiile și cultura statelor membre ale Uniunii Europene și să degustați din delicioasele lor bucate. În cadrul său, veți putea afla mai multe despre parteneriatul UE – Moldova, proiectele de asistență ale UE și despre cum puteți beneficia de acestea”, se arată într-un mesaj publicat astăzi de Delegația UE în Moldova.

În această seară, va fi organizat și un concert de excepție cu formația Zdob și Zdub, Frații Advahov, Marcel Ștefăneț și Ethno Republic, Opincuța Folk Group și Satoshi.

Iar începând cu ora 22:00, chiar în PMAN va fi difuzată finala Eurovision Song Contest, acolo unde moldovenii sunt chemați să țină pumnii pentru Pasha Parfeni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.