VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă opt observatori naționali, acreditați pentru alegerile din 16 octombrie: Lista partidelor înregistrate

Comisia Electorală Centrală a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, simbolurile electorale ale partidelor politice, înregistrate în calitate de concurenți electorali la alegerile locale noi din 16 octombrie 2022, pentru imprimare în buletinele de vot.

Astfel, pentru scrutinul din 16 octombrie 2022 au fost înregistrați 8 candidați din partea a 6 partide politice.

Totodată, CEC a acreditat 8 observatori naționali din partea Asociației „Promo – LEX” în vederea monitorizării alegerilor locale noi din 16 octombrie 2022. Anterior au fost acreditate alte 12 persoane din partea aceleiași organizații pentru acest scrutin.

Termenul limită de depunere a cererilor privind acreditarea în calitate de observator este de 7 zile până la ziua alegerilor, adică 9 octombrie 2022.

Amintim că pe 16 octombrie 2022 vor avea loc alegeri locale noi în 3 localități din țară: satul Sălcuța, raionul Căușeni, comuna Ialpujeni, raionul Cimișlia și comuna Braniște, raionul Râșcani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.