VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Oportunitățile de dezvoltare a orașelor și satelor, discutate mâine la Forumul Primarilor

Președinta Maia Sandu și-a reiterat apelul și cheamă, mâine, primari din toată țara la Forumul ”Viitorul administrației publice locale”, ce va fi organizat la Palatul Republicii. Printr-un comunicat al Președinției se menționează că pentru participarea la acest eveniment au fost făcute invitații tuturor celor 895 de primari aleși și realeși.

„Programul Forumului include două sesiuni de discuții cu reprezentanții Executivului, ai Parlamentului și experți din mediul asociativ. În cadrul acestora, participanții vor vorbi despre dezvoltarea localităților în procesul de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană, fondurile pentru dezvoltare regională și despre ce oportunități de modernizare există pentru comunități”, se arată într-un comunicat al Președinției.

În această săptămână, și premierul Dorin Recean a declarat că la Forumul Primarilor sunt așteptați toți aleșii din țară, ”indiferent de culoarea politică”. Șeful executivului a precizat că indiferent de viziunile politice ale primarilor, autoritățile locale și centrale trebuie să se concentreze pe dezvoltarea localităților.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.