VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cetățenii pot primi buletinele de identitate direct la domiciliu. Cum poate fi solicitată livrarea

Cetățenii care-și perfectează buletine de identitate la centrele multifuncționale ale Agenției Servicii Publice (ASP), le pot primi direct la domiciliu. Astfel, odată cu depunerea cererii de perfectare a documentului, solicitați operatorului de la ghișeu serviciul de livrare a acestuia la domiciliu.

Prin intermediul serviciului guvernamental de livrare (MDelivery), buletinul de identitate poate fi livrat la orice adresă, atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.

Livrarea MDelivery este disponibilă pentru buletinele de identitate solicitate în termen de 24 ore, 5, 10 sau 20 de zile lucrătoare și se face contra cost. Astfel, livrarea unui buletin de identitate pe teritoriul Republici Moldova costă de la 25-60 lei, iar peste hotare – de la 100-1100 lei, în funcție de furnizorul de servicii poștale/curierat, de destinație și termenul de livrare.

În prezent, cetățenii pot solicita la ghișeele centrelor multifuncționale ale ASP livrarea la domiciliu nu doar a buletinelor de identitate, dar și a pașapoartelor și a extraselor din registrele de stat.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.