VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Incendiu la Bălți: un depozit industrial a fost cuprins de flăcări

Un depozit industrial din municipiul Bălți a fost cuprins de flăcări. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 08 decembrie. Potrivit IGSU, în urma incendiului, un bărbat de 47 de ani s-a ales cu arsuri de gradul I a membrilor superioare.

Pompierii au fost anunțați în dimineața zilei de astăzi că un depozit cu suprafața totală de 2500m2, situat pe strada Victoriei 49 din Bălți, a fost cuprins de flăcări. Pentru stingerea arderii, la fața locului au fost îndreptate forțele și mijloacele IGSU.

Ajunși, la fața locului, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins una din cinci secțiuni a depozitului cu suprafața de 500 m2. Șase echipe de salvatori au reușit lichidarea incendiului.

Potrivit pompierilor, focul a distrus parțial bunurile materiale, materia primă, tavanul și acoperișul pe o suprafață de 200m2 a secțiunii afectate.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.