VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Oportunitățile de investiții și afaceri, discutate de Maia Sandu cu un grup de investitori internaționali

Oportunitățile de investiții și afaceri oferite de către piața Republicii Moldova au fost discutate de președinta Maia Sandu, miercuri, 8 februarie în cadrul întrevederii cu un grup de investitori internaționali, informează Președinția.

Șefa statului a dialogat cu reprezentanții grupurilor de investitori DFC (SUA), Swedfund (Suedia), Proparco (Franța), Finnfund (Finlanda), invitați în țara noastră de Fondul de investiții Horizon Capital, care activează de mai mulți ani în Moldova. 

Șefa statului a subliniat că Republica Moldova își dorește să construiască o economie puternică și rezilientă și este angajată ferm în realizarea reformelor care vor îmbunătăți mediul de afaceri.

Președinta Maia Sandu a încurajat oamenii de afaceri să investească în Moldova, în special în producerea și stocarea energiei, agricultura cu valoare adăugată înaltă, infrastructură logistică și sectorul tehnologiilor informaţionale. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.