VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ VOCEA PREOTULUI / Cum ar trebui să ne pregătim de cele veșnice

Fiecare suflet este în căutarea bucuriei și a fericirii întru dobândirea cărora se trudește întreaga viață, însă înțelegerea și trăirea lor este foarte diversă.

Fiecare om este conștient de faptul că viața nu este doar un dar de la Dumnezeu, dar și un mers adesea, plin de nevoință. Modelul desăvârșit al acestui mers ni-l prezintă însăși Iisus Hristos care zice: ”Eu sunt calea, adevărul și viața!”.

Viața unui urmaș al lui Hristos, al unui creștin, este plină de ispite, peste care trecem doar cu ajutorul credinței, al speranței și a dragostei, de care se leagă și celelalte virtuți. Fiecare pelerinaj spre biserică, sau alt loc sfânt, în special realizat pe jos, ar trebui să ne amintească de calea lui Hristos spre Golgota. Este un drum care presupune o modestă jertfă raportată la marea jertfă înfăptuită de Dumnezeu care acceptă crucea spre iertarea păcatelor noastre.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.