VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

950 de euro și 6.800 de lei pentru un permis de conducere la Cahul: Un reținut

Un bărbat din Cahul a fost reținut într-un dosar de trafic de influență.

Potrivit CNA, bănuitul ar fi pretins și primit 950 de euro și 6.800 de lei de la un alt localnic pentru a ajuta fiul acestuia să promoveze examenele pentru obținerea permisului de conducere, dar și pentru a-i perfecta certificatul de absolvire a școlii auto.

Bănuitul ar fi susținut că ar avea influență asupra funcționarilor din cadrul Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto din Cahul și asupra responsabililor de la Școala auto din localitate și că îi poate determina să favorizeze candidatul să susțină probele teoretice și practice”, anunță CNA.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și a fost plasat în Izolatorul de detenție provizorie al Inspectoratului de poliție Cahul.

De menționat că acesta are statut de învinuit într-un alt dosar de trafic de influență, remis în instanța de judecată în anul 2022 și care, în prezent, este pe rolul instanței.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.