VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Oficial: În acest an admiterea în universități se va face doar online

„Admiterea în universități se va face doar online”. Anunțul a fost făcut de ministrul Educației, Dan Perciun în cadrul unui interviu pentru Radio Chișinău.

„În acest an admiterea se va face diferit. Va fi prima dată când vom avea admitere la universități doar online”, a declarat ministrul.

Totodată, Dan Perciun a subliniat că toate documentele vor fi depuse online.

„Vom lansa platforma admitere.gov.md. Astfel, fiecare absolvent de clasa a XII-a, oriunde ar fi el, va intra pe platformă și se va înregistra”, a subliniat Perciun.

Totodată, ministrul a precizat că absolvenții vor putea depune actele online pentru trei universități concomitent.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.