VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O un operator aerian din Georgia lansează curse directe Chișinău-Tbilisi

Compania aeriană Georgian Wings a anunțat că va efectua curse tur-retur spre Tbilisi. Primul zbor va fi în data de 20 februarie 2024.

Avioanele companiei vor zbura spre Chișinău marți și sâmbătă. Biletele pentru o direcția vor costa aproximativ 100 de euro, conform prețurilor afișate pe site-ul companiei, transmite realitatea.md.

Pe lângă Chișinău, Georgian Wings zboară spre Batumi (Georgia) și spre Baku (Azerbaidjan). Cursele vor fi operate cu Boeing 737-300, capacitatea avioanelor fiind de 148 de pasageri.

Georgian Wings este o companie aeriană proaspătă, care a început să efectueze curse din iulie 2023. Inițial, zborurile erau doar interne, spre Batumi, iar extinderea a început cu Azerbaidjan, Kazahstan, Uzbekistan și Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.