VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O tânără din Ucraina, reținută după ce ar fi încercat să mituiască un polițist de frontieră

O ucraineancă de 27 de ani a fost reținută după ce ar fi încercat să ofere mită unui polițist de frontieră pentru ca prietenul său din Georgia să poată trece frontiera. Cazul a avut loc la 2 aprilie, în punctul de trecere a frontierei Ceadîr Lunga – Novîe Troianî, pe sensul de intrare în R. Moldova, informează Poliția de Frontieră.

Conform autorităților de la frontieră, la examinarea documentului de călătorie, polițiștii de frontieră au constatat că acum cinci zile în Aeroportul Internațional Chișinău georgianul primise refuz de intrare R. Moldova. Fiind aflat acest fapt, în cadrul audierilor cetățeanca Ucrainei a insistat să fie permisă intrare în Moldova pentru prietenului ei georgian, în acest sens oferind mită în mărime de 200 dolari.

Angajatul Poliției de Frontieră a avertizat persoana că fapta sa atrage răspundere penală, însă străina a continuat acțiunile sale ilegale. Ca urmare, cazul de corupere activă a fost denunțat către DGT Sud al CNA.

Cetățeanca Ucrainei este reținută pentru 72 ore, și va fi plasată în izolator CNA, iar pentru cetățeanul Georgiei s-a aplicat măsura de refuz de intrare în R. Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.