VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă operațiune SMURD. Un bărbat transportat de urgență la un spital din Chișinău

La data de 18 octombrie un echipaj aero – medical SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, cetățean al Republicii Moldova, de la spitalul raional Șoldănești spre municipiul Chișinău, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit IGSU, bărbatul a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier. Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, la ora 16:50 de unde bărbatul a fost preluat de o echipă de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgență din capitală.

Pe parcursul zborului pacientul a fost monitorizat permanent de medici și paramedici, iar în continuare urmează să primească îngrijirile de rigoare. 

Conform IGSU, de la începutul anului 2022 aceasta este a noua intervenție aero – medicală realizată pe teritoriul Republicii Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.